Hirdetés

Ha igazi Star Wars rajongó vagy, akkor a Nemzetközi Űrállomáson készítesz videót



|

A NASA űrhajósa Star Wars nap alkalmából azzal dicsekedhetett a Twitteren, hogy speciális effektekre már nem is volt szüksége rajongói videójához.

Hirdetés

Drew Morgan a NASA űrhajósa, nemrég pedig úgy döntött, hogy készít egy rövidke rajongói videót Star Wars témában. Ilyesmit sokan szoktak, de olyat csak kevesen tudnak, mint ő. A klipjében nincs ugyanis CGI, mivel a Nemzetközi Űrállomáson készítette a felvételeket. Mindezt a május 4-i Star Wars-nap alkalmából tette, és miután a híres űrhajókat megvillantotta a klipjében, úgy osztotta azt meg, hogy jelezte: különleges effekteket már nem kellett használjon... 

Hirdetés

Bár további részleteket nem igazán osztott meg az űrhajós, az azért jól látszik, hogy játékokat filmezett le úgy, hogy a háttérben a Föld látszik a világűrből. Az is nyilvánvaló továbbá, hogy a Nemzetközi Űrállomásra az évek során sok hasonló játékot vittek magukkal az űrhajósok. 

A jelenleg is az űrállomáson tartózkodó Ivan Vagner is megemlékezett egyébként május 4-ről, ő egy kötött Yodát mutatott meg a Twitter felhasználóinak: ezt a felesége készítette számára, és ha ránéz, mindig eszébe jut, hogy ez Erő vele van. 

Nektek mi volt a kedvenc Star Wars napi videótok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.