Hirdetés

Ha minden igaz, már képen is látható az AMD RX 6600XT



|

Egyre többet tudunk meg az AMD új belépőszintű kártyájáról, a specifikációk után most a dizájn is nyilvánosságra kerülhetett.

Hirdetés

Még csak néhány napja adtunk hírt arról, hogy minden jel szerint kiszivárogtak az AMD RX 6600 és a valamivel erősebb 6600 XT specifikációi. Ha igazak a pletykák, akkor a belépőszintű RDNA 2-es videokártyák 8 GB memóriával támadnak, és a 3DMark Time Spy tesztje alapján az előd RX 5700 és 5700 XT-hez hasonló teljesítményt nyújtanak majd.

A Navi 23-at használó modellek megjelenési dátumát ugyan továbbra sem ismerjük, de talán már nincs olyan messze a nagy nap, egy nemrég felbukkant képen ugyanis állítólag már teljes valójában látható az izmosabb RX 6600 XT.

Hirdetés

A fotó a vegeta nevű Twitter-csatornán bukkant fel, a mellékelt szöveg szerint azonban a profil mögött álló Broly_X1 is csak átvette valakitől, aki azóta már törölte. A kártyán látható matricák alapján ez egy fejlesztési mintadarabként szolgáló Radeon Navi23-as XT modell 8 GB GDDR6 memóriával, ami az RX 6600 XT-re utal. A rövid leírásból az is kiolvasható, hogy a GPU 1 db HDMI és 3 db DisplayPort csatlakozót kapott.

A feliratok között érdekes részlet még a PC Partner Ltd. neve is. Ez egy közismert hongkongi gyártócég, ami az Nvidiával és AMD-vel is együttműködik, többek között a Zotacnek és a Sapphire-nak szállítva GPU-kat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.