Hirdetés

Ha nem bírod nézni egy telefon kínzását, akkor ez a OnePlus 8T stresszteszt nem neked való



|

Amint bemutatta a OnePlus a legújabb mobilját, a legtöbb helyen elérhetővé váltak a tesztek, Zack Nelson pedig azt is megnézte, mennyire bírja a strapát az új modell.

Hirdetés

Tegnap mutatta be a OnePlus a legújabb mobilját, a OnePlus 8T-t. A gyártónál már megszokhattuk, hogy a bemutató után egyből elérhetővé válnak a tesztek is, ez most is így történt természetesen.

Ezzel egyszerre Zack Nelson stressztesztje is megtekinthető lett a népszerű JerryRigEverything YouTube-csatornán, amit csak erősebb idegzetű nézőknek ajánlanánk csak jó szívvel. Azt legalább megtudhattuk a fájdalmas kínzás közepette, hogy a kijelző a szokásos módon bírja a karcokat, ahogy alapvetően a hátlap és a fém készülékház is. A OnePlus 8T jól összerakott telefon lett.

Hirdetés

Az elődjével (OnePlus 7T) ellentétben a hajlításos teszten is átment, bár a hátlap egy kissé elvált a kerettől, de végül semmi nem tört el vagy sérült meg komolyabban. A OnePlus 8T maga pedig a kedvező vételára miatt is nagyon jó ajánlat a mezőnyben. 

A videóban ugyanakkor végig egy fontos dologra hívta fel a figyelmet Nelson. Mint hangsúlyozta, a mobilgyártók (és így most a OnePlus is) elképesztő dömpingben dobálják piacra az újabb és újabb, drágább és drágább, de keveset fejlődő mobilokat. Ezek elképesztően gyorsan elértéktelenednek (egy év alatt 40-80 százalékban), és amennyiben a meglévő mobilunk az elmúlt 1-2 évből való, akkor valószínűleg mindent tud, amire szükségünk van.

Ha nincs baja a készüléknek, akkor nagyon rossz ötletnek tartja az új okostelefonba való befektetést, és inkább élményeket, kirándulást javasol az állandó mobilcserélgetés helyett - ezt a véleményét egyébként újra és újra megosztja a csatornán a telefonkínzó guru, és nincs egyedül vele a tech-szakértők között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.