Hirdetés

Ha nem tudod, hol található a film vagy sorozat, amit megnéznél, elég ezt az appot használnod



|

Nagyon hasznos új funkcióval bővült a Plex.

Hirdetés

Bizonyára nem ismeretlen a Plex azok számára, akik nem kizárólag a mozikban és a streaming platformokon keresztül fogyasztanak tartalmakat. A számos eszközre, köztük tévékre is elérhető alkalmazás eddig abban segített, hogy a letöltött filmeket, sorozatepizódokat úgy böngészhessük, mint például a Netflixen, most már viszont azt is meg tudja mondani, egyes tartalmakat hol érdemes keresnünk.

A legújabb, egyelőre béta állapotú frissítés telepítését követően a Discover menüpontban megadhatjuk, mit szeretnénk nézni, és az app megmondja, merre vegyük az irányt.

Hirdetés

A filmeket és sorozatokat le is menthetjük, ha pedig valamelyiket elindítanánk, a kívánt szolgáltatás appjára kattintva azonnal nézhetjük is a tartalmakat. Eleve beállíthatjuk, miket szeretnénk látni a találati listában - a Hulu megjelenítése például nem annyira hasznos azoknak, akik nem VPN-eznek.

Amennyiben valamelyik tartalom átkerül egy szolgáltatótól egy másikhoz, a Plex nem távolítja azt el a megnézendőink közül. További részletek és a támogatott készülékek terjedelmes listája a hivatalos oldalon található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.