Hirdetés

Ha szereted a streaminget, akkor a PC World áprilisi ajándék szoftverét neked találták ki



|

A streaming térnyerésével a multimédiás lejátszószoftverek háttérbe szorultak, pedig van jó néhány elvitathatatlan hasznuk. Például a rögzítés, ami csak egy az Audials One 2022 Special Edition képességei közül.

Hirdetés

Vitathatatlanul kényelmes tartalomfogyasztást tesznek lehetővé a streaming szolgáltatások, de hiába a sok hozzáadott érték, még mindig van némi hiányosság. Például a netelérés nélküli lejátszás általában nehézkes, fontos, hogy az általunk éppen használt eszközt támogassa az adott cég, és persze az sem árt, ha tudjuk, hogy a kívánt zene vagy film melyik streaming platformon érhető el. Az Audials szoftvere igyekszik ötvözni a streaming kényelmét a lejátszószoftverek tudásával.

Multimédiás központ

Színes és elsőre kusza az Audials One 2022 kezelőfelülete, ám ez nem szándékos nehezítés - a program készítői igyekeztek rengeteg funkciót belezsúfolni. A program képes hozzákapcsolódni a streaming szolgáltatásokhoz, néhányat pedig saját magától is hozzáad (például YouTube, SoundCloud). Innentől kezdve a program keresőjébe gépelve az összes streaming platformon kereshetünk, az Audials kis ikonnal jelzi, hogy éppen hol találta meg az adott zenét, videót.

Hirdetés

A legtöbb felhasználó számára vélhetően ezek az alkotások háttértárra mentése a legérdekesebb funkció. Az Audials One 2022 SE erre is képes, ám ez egy kissé túl van bonyolítva, és van olyan streaming platform (például Spotify), amely esetén a gyorsmásolást sem szabad aktiválni, a lementéshez egyszeres sebességen kell lejátszani a zeneszámokat. A program emellett számtalan online rádió- és tévéadáshoz, valamint podcastekhez nyújt kényelmes hozzáférést, de hazánkban is népszerű, általános adókat itt nem fogsz találni.

A szoftver erőssége még a katalogizálás, a folyamatos lejátszás akár több forrásból is, az SE változatban azonban ennél többet sajnos nem érhetsz el. A teljes változatot kedvezményes áron, 20 euróért vásárolhatod meg, cserébe pedig az ismert videostreaming szolgáltatóktól is letöltheted a tartalmakat (Netflix, Disney+, Amazon), kapsz egy könnyen kezelhető videószerkesztőt és feliratkezelőt is.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg az április 1-jén megjelenő 2022/04-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az Audials One 2022 Special Edition, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.