Hirdetés

Ha szeretnénk, egy celebet is képes utánozni a Bing



|

Így a legkönnyebb meginterjúztatni egy hírességet - csak ne higgyük el, amit mond!

Hirdetés

A Microsoft a bejelentés óta folyamatosan új módokat, rejtett funkciókat tesztel a Bing Chatben, amik különböző helyzeteket képesek szimulálni a felhasználókkal folytatott beszélgetések során. Tud a játékokra fókuszálni, személyi asszisztens válhat belőle, de egy barátot is képes utánozni, akivel lelkizni is lehet.

Most egy felhasználónak feltűnt, hogy a Bing Chatben el van rejtve egy "híresség mód" is, erről számolt be a BleepingComputer.

Hirdetés

Miközben a mód nincs alapvetően engedélyezve, könnyedén előhívható. Elég érdeklődni ezzel kapcsolatban, a Bing Chat pedig elmagyarázza a működést, majd át is vált:

"A Bing »híresség módja« egy olyan funkció, ami lehetőséget ad arra, hogy színészek, énekesek, vagy sportolók virtuális verzióival beszélgethess. [...] Kérdezheted őket az életükről, karrierükről, hobbijaikról, véleményükről egyes témákban, és a többi. A virtuális mások olyan stílusban válaszolnak majd, ami illik a megtestesített személyhez."

Engedélyezés után egy egyszerű paranccsal el is kezdhetjük a beszélgetést. Mindössze annyira van szükség, hogy beírjuk a #celebrity parancsot, utána pedig a kívánt hírességet, például: #celebrity Serena Williams.

Persze vannak korlátok, hogy a Bing ne tudjon megint veszélyes beszélgetéseket generálni, de ahogy korábban már sokszor, most is sikerült megkerülni a korlátokat. A Microsoft keresője így például simán utánozza Donald Trumpot, és nem is fogja vissza magát:

Ennek fényében mondjuk érthető, hogy a Microsoft szeretné, ha az MI-je nem venné fel például politikusok stílusát. A cég a BleepingComputer megkeresésére még nem válaszolt a híresség móddal kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.