Hirdetés

Ha te is a Microsoft Edge-et használod Windows 11 alatt, ennek örülni fogsz



|

Fontos frissítést kapott a Microsoft Chromium alapú böngészője.

Hirdetés

Az Internet Explorer nemrég végleg megszűnt létezni, a Microsoft azonban nem engedte el a gondolatot, hogy egyszer ismét visszaüljön böngészők piacának trónjára, és ugyan a Chromiumra épített Microsoft Edge még nagyon messze van a világuralomtól, kétségtelen, hogy Windows 10 és Windows 11 alatt nagyon jó választás a házi böngésző.

Sőt , a Microsoft Edge nemsokára még jobb lesz, miután egy fontos frissítés jelentősen hatékonyabbá teszi a böngésző gyorsítótárazását. Ennek a mechanikának a lényege, hogy a weboldalak egyes elemei raktározásra kerülnek a számítógépen, hogy ezeket később ne az internetről kelljen újra lekérni, hanem a lokális meghajtókról, ami ideális esetben gyorsabb.

Hirdetés

Akkor azonban, ha a számítógép háttértár szűkében van, ezek a fájlok az egész gép teljesítményét visszafoghatják, ezt orvosolná most a Microsoft. Az új gyorsítótárazási módszer a Microsoft Edge 102-es verziójával debütál, a fejlesztők pedig azt ígérik, hogy ettől érezhetően gyorsabb lesz a böngésző, miközben kevesebb helyet is foglal majd el a számítógépeken. A frissítés hamarosan minden felhasználóhoz megérkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.