Hirdetés

Ha tudsz törp vagy tünde nyelven, ez a neked való billentyűzet



|

Vadonatúj, A Gyűrűk Ura nyelveiben használt karaktereket ábrázoló billentyűzetekkel jelentkezett a Drop.

Hirdetés

A fantasy műfaj iránt akár egy kicsit is érdeklődőknek izgalmas lesz az év vége, ugyanis napokon belül debütál az HBO Maxon a Trónok harca spin-off sorozata, a Sárkányok háza, illetve szeptember elején érkezik az Amazon Prime Video kínálatába A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi első két része.

Ez utóbbi apropóján állt elő két új mechanikus billentyűzettel a Drop, melyek egyike a tünde, a másik pedig a törp nyelv karaktereit ábrázolja.

A gyártó az év elején már árult billentyűkészleteket, ezek azonban komplett, numpad nélküli billentyűzetek, egyedi festéssel. A törpös mintáját Durin ajtaja, a tündéset Valinor Két fája ihlette. Azok, akik vásárlás után úgy döntenek, mégis inkább az angol ábécé betűit látnák a billentyűkön, a dobozban található gombkészlettel könnyedén válthatnak.

Hirdetés

A klaviatúrák ENTR alumínium házat kaptak, illetve Holy Panda X kapcsolókat. Fehéren világítanak, USB-A csatlakozósak.

Az előrendelés már él, augusztus 31-ig 169 dollárt kell fizetni, utána 199-et, a megjelenés pedig októberre várható. A Drop kínálatában A Gyűrűk Ura témájú csuklótámasz, illetve gyönyörűen kidolgozott billentyűk is szerepelnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.