Hirdetés

Hajmeresztő letöltésszámot produkált Androidon a YouTube alkalmazás



|

A platformon mindössze ez a második applikáció, amely elérte ezt a jelentőségteljes mérföldkövet.

Hirdetés

A Google Play Store hivatalos adatai alapján hatalmas sikert ért el a YouTube az Android operációs rendszert használó készülékeken. A napokban lépte át az alkalmazás globális letöltésszáma a 10 milliárdot, amivel másik, végfelhasználóknak fejlesztett applikáció egyelőre nem büszkélkedhet.

A Google Play Services már tavaly elérte ezt a letöltésszámot, viszont ez alapvetően minden készüléken elérhető, és nélküle számos alapfunkció nem lenne használható a telefonokon és a tableteken.

Hirdetés

A YouTube népszerűsége azonban továbbra is töretlen, hiszen a világ talán legnépszerűbb videómegosztó platformja, amit előszeretettel használnak az emberek mobileszközökön is. A 10 milliárdos mérföldkőhöz hozzájárul az is, hogy szinte az összes Android-készüléken előre installálják az applikációt, viszont mégis nagy jelentőséggel bír, hiszen a Google Play Store nem globálisan elérhető.

Világszerte nagyjából jelenleg 3 milliárd aktív Androidos eszköz működik, ennek jelentős része pedig Kínában, ahol nincsen Play Store. Így a világ legnagyobb felhasználói piaca nélkül komoly eredmény a teljes letöltésszám a rendszerben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.