Hirdetés

Hajtogatható telefonokkal készül a nyárra a Samsung



|

A dél-koreai gyártó most először tartja éves nagy rendezvényét a hazai fővárosban.

Hirdetés

A Samsung Unpacked elnevezésű eseményeket eddig a világ különböző nagyvárosaiban tartották, azonban most először fordul elő, hogy a dél-koreai főváros ad otthont a távol-keleti ország egyik legnagyobb cége által rendezett dzsemborinak.

Pontos dátum egyelőre nincs, csupán annyit lehet tudni, hogy valamikor júliusban lesz, a város elegáns Gangnam negyedében - amelyről a 2010-es évek partihimnusza is kapta a nevét.

Hirdetés

A cég közlése szerint a rendezvényen az összehajtható telefonjaik következő generációját mutatják majd be a szakmai közönségnek, azaz valószínűleg lerántják a leplet a Galaxy Z Flip 5, illetve a Galaxy Z Fold 5 készülékekről.

A Samsung Galaxy Z Fold 5 és a Z Flip 5 is továbbfejleszttett mechanikát kaphat (Fotó: Samsung)
A Samsung Galaxy Z Fold 5 és a Z Flip 5 is továbbfejleszttett mechanikát kaphat (Fotó: Samsung)

A legfrissebb pletykák szerint az érkező Galaxy Z Flip 5 nagyobb kijelzőt kap majd, illetve újfajta zsanérral oldják meg, hogy az összehajtott képernyőt kevésbé lehessen érzékelni. Emellett várhatóan a Galaxy S23-ból ismert Snapdragon 8 Gen 2 chip dolgozik majd benne.

A Galaxy Z Fold 5-nél is hasonló fejlesztések várhatóak, azaz ez is kap majd egy új mechanikát, amelynek köszönhetően a telefon két oldala szépen felfekszik majd egymásra és a kijelző hajtása sem lesz annyira látható. A Fold 5 is a fent említett Snapdragon lapkával érkezhet.

Persze nem kizárt, hogy további részletek is megjelennek majd a Samsung Unpacked kezdetéig, ezekről természetesen beszámolunk majd olvasóinknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.