Hirdetés

Haldoklik a Messenger? Nem nálad van a hiba



|

Több országból is érkeznek jelentések, miszerint valami nincs rendben a Facebook Messengerrel, minek következtében késve, hibásan vagy egyáltalán nem érkeznek meg az üzenetek.

Hirdetés

Akik reggel óta tapasztalják, hogy a Facebook üzenetküldő-szolgáltatásával valami gond van, azok megnyugodhatnak: nincsenek egyedül. A downdetector.com adatai szerint reggel fél 9 tájékán kezdődtek a problémák, ezt követően pedig elkezdtek tömeges bejelentések kezdtek érkezni arról, hogy a Messenger haldoklik.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozza a fennakadást a Facebook rendszerében, de a hiba következtében rengeteg üzenet hosszú percekkel később vagy egyáltalán nem érkezik meg. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a késlekedés egyre hosszabb, míg eleinte 2-3 percet kellett várni az üzenet kézbesítésére, legutóbbi üzenetváltásunk a szerkesztőségen belül már több mint 10 perces késéssel ért célba.

Hirdetés

A Downdetector térképe azt mutatja, hogy a helyzet Magyarországon, Csehországban, Belgiumban, Dániában és Lengyelországban a legkomolyabb, de leállás tapasztalható Hollandiában, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Svédországban, Romániában és Görögországban is:

A leggyakoribb hibaüzenet, hogy nincs "Nincs internetkapcsolat", de most egészen változatos problémák színesítik a helyzetet: hibás karakterkészlettel érkező üzenetek és a teljes leállás sem ritka. Hasonló összeomlásra ritkán van példa, de a Facebook egyelőre nem kommentálta a helyzetet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.