Hirdetés

Halloween napján kap frissítést Elon Musk Neuralink technológiája



|

A projekt fejlesztése jól halad, Musk az ünnepnapon fog róla többet bemutatni.

Hirdetés

Elon Musk valamivel több mint 6 éve alapította a Neuralink Corporation céget, amely célja, hogy a neurotechnológia eszközeit és fejlesztéseit felhasználva agyba ültethető chipeket készítsen. A közel 300 főt foglalkoztató startup közel hatalmas támogatási alappal működik, a legújabb bejelentésre pedig egy különleges napon számíthatunk.

Ismerve Elon Musk stílusát, biztosan nem véletlen, hogy október 31-t határozta meg, mint a Neuralink következő bemutatóját.

Hirdetés

Halloween napján ugyanis nemcsak az aktuális frissítés részleteit ismerhetjük meg, hanem azt is, hogyan működne a Neuralink rendszere. Tavaly és tavalyelőtt disznók illetve majmok voltak a technológia tesztalanyai, az idei bemutatón egyelőre nem tudni, mire számíthatunk.

A Reuters legutóbbi értesülései alapján Musk a New Yorkban működő Synchron céget is megkereste egy lehetséges befektetési ajánlattal, de egyelőre sem a Neuralink, sem a Synchron képviselői nem nyilatkoztak ezzel kapcsolatban.

Az viszont biztos, hogy Musk és a Neuralink csapata valami izgalmassal készül halloweenre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.