Hirdetés

Hamar lecsaphatsz az új Samsung Galaxy A8-ra



|

Akár már január 6-án megjelenhet a Samsung új középkategóriás okostelefonja.

Hirdetés

A sok pletyka után nemrég végre bemutatkozott a Samsung Galaxy A8 és a Galaxy A8+, amelyekről eddig annyit tudtunk, hogy január elején jelennek meg. Most ennél konkrétabb információ is van. 

Hirdetés

Vietnamban a Samsung már január 6-án piacra dobja a készülékeket, amelyek Európában 499 és 599 euróba kerülnek. Kis szerencsével Európában is ekkorra esik a megjelenés. Fontos azonban, hogy hivatalosan elméletileg csak a Galaxy A8 lesz kapható nálunk. 

A Galaxy A8 a Samsung első olyan középkategóriás okostelefonja, amely már 1080 x 2220-as Infinity kijelzőt kap, ezúttal 5,6 hüvelykes méretben. Ennek hála a zászlóshajókra hasonlítanak, bár a képernyő szélei nincsenek lekerekítve. 

A készülék további érdekessége a dupla (16 és 8 megapixeles, f/1.9-es rekeszértékű) előlapi kamera, amelyekkel portrészelfi lőhető. Sajnos a 2018-as megjelenés ellenére be kell érni az Android Nougattal, az Oreo csak később, frissítésként érkezik erre a modellre. 

Magyarországon elvileg 159 990 forintért lehet majd hazavinni a 2018-as Samsung Galaxy A8-at. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.