Hirdetés

Hamarosan a boltokban a Samsung összehajtható mobilja



|

Kínában már elindította az előregisztrációt a Samsung a Galaxy Fold okostelefonjához.

Hirdetés

A kezdeti problémák megoldása után a Samsung lassan készen áll rá, hogy piacra dobja a Galaxy Fold okostelefonjának az új verzióját, remélhetőleg problémamentesen. 

Hirdetés

Az eredeti megjelenés óta három hónap telt el, sokan már alig várják, hogy végre megkapják az új modellt. A Samsung megerősítette, hogy a piaci megjelenés szeptemberre várható, de azt még mindig nem tudni, hogy mikortól lehet megvenni a mobilt. 

A jelentések szerint azonban Kínában már elindult az előregisztráció, ami biztató jel. Egyelőre sajnos csak Kínában jelezhetik az emberek a vásárlási szándékukat, bár elképzelhető, hogy más régiókban eleve előrendelési lehetőséggel nyit a Samsung. 

A Samsung több ponton is megerősítette a Galaxy Foldot, így a zsanérokat és a kijelzővédőt is átalakította. Remélhetőleg más gond nem lesz, elvégre az összehajtható mobil vételára csillagászatinak mondható még a prémium mezőnyben is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.