Hirdetés

Hamarosan a korábbi csúcsmobilok is megkaphatják a Samsung Galaxy S23-széria szoftverét



|

Egy friss szivárgás árulkodik róla, hogy mikor futhat be a régebbi készülékekre a One UI 5.1-es frissítés.

Hirdetés

A Samsung a hónap elején leplezte le a legújabb csúcsmobiljait, a Galaxy S23-at, az S23 Plust és az S23 Ultrát, azóta pedig már az előrendelési szakaszban vagyunk, míg a készülékek kiszállítására a tervek szerint február 17-től kerül majd sor.

A generációváltás ugyanakkor nemcsak azoknak tartogat újdonságokat, akik hajlandóak és képesek kicsengetni az aktuális bajnokok 410-790 ezer forintos árát,  a szoftveres jóságokból ugyanis a korábbi zászlóshajók tulajdonosai is részesülnek.

Hirdetés

A Fido nevű kanadai mobilszolgáltató weboldalán felbukkant dokumentáció szerint a koreaiak február 22-én a tavaly debütált Galaxy S22-szérián, valamint a hajtogatós Z Flip4-en és Z Fold4-en is elérhetővé teszik az S23-as készülékeken szolgáló, Android 13-alapú One UI 5.1-es operációs rendszert.  

Ez pedig a gyakorlatban azt jelenti, hogy néhány héten belül az említett mobilokra is ellátogathatnak az olyan újdonságok, mint a gyorsabb hozzáférés az Expert RAW formátumhoz, a Galéria alkalmazás megosztott családi albumai, a fejlettebb kép- és GIF-remasterelés vagy éppen az egyedi mappákba menthető képernyőfotók.

Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a Samsung nem erősítette meg az információt, illetve régiónként is eltérhet a One UI 5.1-es update rajtjának dátuma, így elképzelhető, hogy a hazai Galaxy tulajdonosok végül egy másik időpontban kapják majd meg a frissítést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.