Hirdetés

Hamarosan a YouTube-ról is streamelnek a Tesla autói



|

Elon Musk szerint a Teslák a YouTube-ról és a Netflixről is tudnak majd streamelni tartalmakat, de csak parkolás közben.

Hirdetés

Elon Musk büszke a Teslákban lévő infotainment rendszerre, amely nem csak hasznos információkat jelenít meg, de a szórakozást is segíti. Nemrég pedig elárulta, hogy a Teslák hamarosan képesek lesznek videókat streamelni a YouTube-ról és a Netflixről. 

Hirdetés

Minderre azután kerít sort a cég, hogy lehetővé tette a játékok futtatását ezeken a kijelzőkön. Júniusban a Bethesda például a Fallout Shelter támogatását ígérte meg, később jött a Cuphead és klasszikus Atari-címek, majd a sakk. 

A játékok kizárólag parkolás közben használhatóak, de a kormány ilyenkor kontrollernek is jó. Hasonló lesz a felállás streamelés közben is, bár jelenleg engedélyre várnak, hogy az utasok menet közben is streamelhessék a videókat - ami közlekedésbiztonsági szempontból már nem feltétlen szerencsés, hiszen a sofőr könnyedén elkalandozhat ilyen formában is. 

Elon Musk már az E3-on megszellőztette, hogy a sofőrök és az utasok elé is odatennék a YouTube-ot, a játékokkal együtt pedig főként a hosszú várakozások során lehetnek hasznosak ezek az újítások. Vannak, akik pedig már a szórakozásra kihegyezett, önvezető autókról álmodoznak, amelyekben "alap", hogy végig menjen a YouTube. Mindez ugyanakkor hosszú távon is súlyos biztonsági aggályokat vet fel, és sajnos épp 2017-ben történt, hogy az Uber önvezető autója halálos balesetet okozott, mert a rendszert felügyelő sofőr Hulut nézett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.