Hirdetés

Hamarosan az iPhone XS is normális szelfiket csinál



|

Az iOS 12.1 elméletileg orvosolja a #beautygate botrányt, és így az iPhone XS és az iPhone XS Max is képes lesz normális szelfiket készíteni.

Hirdetés

Az Apple igen komoly fejlesztéseket emlegetett az iPhone XS és az iPhone XS Max kamerái kapcsán, és rengeteg új szoftvertrükköt is mutatott ezekhez. Bár az előlapi kameráról nem beszélt annyit az Apple, az is rengeteg fejlesztést kapott, képes például a portré módban lőtt szelfiknél a háttér elmosási mértékének beállítására. 

Hirdetés

Sajnos a tapasztalatok szerint az iPhone XS és az iPhone XS Max nem olyan szelfiket készítenek, mint a tulajdonosok szeretnék. A készülékek automatikusa megszépítik a fotók alanyait, mintha csak egy szépítő szűrőt húznának a képre. 

Sajnos ezt az extrát nem lehet kikapcsolni, így mindenkinek nagyon sima lesz a bőre a fotókon. A szelfik így persze sokszor jobban néznek ki, de egyesek szerint túl agresszív módon optimalizálja a látottakat az Apple szoftvere. 

Az ebből kirobbant #beautygate botrány azonban a végéhez közeledik, az Apple ugyanis hallotta a panaszokat, és tesz is valamit. Az iOS 12.1 olyan módosításokat hoz majd, amelyek megoldják a felmerült kellemetlenségeket. 

Elvileg a kisimított szelfik hátterében az áll, hogy az előlapi kamera veszít a képek minőségéből, amikor rossz alapkeretet választ a HDR-feldolgozás során. Az iOS 12.1 hamarosan érkezik, számos hibajavítással, csoportos FaceTime-funkciókkal és az eSIM-frissítéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.