Hirdetés

Hamarosan befejeződhet a Samsung Note gyártása, már meglehet az utódja is



|

Egy új jelentés szerint a Samsung beszántja az egykori zászlóshajóját, de egy másik modellben tovább élhetnek a Note-sorozat exkluzív funkciói.

Hirdetés

A Samsung szó szerint hatalmasat gurított, amikor 2011-ben piacra dobta az első Galaxy Note okostelefonját, amely az 5,3 colos kijelzőjével akkoriban még igazi óriásnak számított. A digitális tollal is kompatibilis Note-család az évek során a koreai márka abszolút zászlóshajójává nőtte ki magát, ám tavaly óta hallani pletykákat arról, hogy megszűnhet a gyártása.

Ez már eddig is elég valószínűnek tűnt, hiszen a 2020 novemberében piacra dobott Note 20-at idén még nem követte semmi, most pedig egy új jelentés állítja, hogy már nem is érdemes további Note-okra számítani.

Hirdetés

A koreai ET News értesülései szerint a Samsung 2021 végével leállítja a Note-széria gyártását, a 2022-es modellpalettáról pedig már teljesen hiányozni fog az egykori zászlóshajó. A Note-árváknak a várhatóan februárban érkező Galaxy S22 Ultra nyújthat némi vigaszt, ami megörökölheti a nagy előd funkcióit, így például beépített S-Pen tartóval érkezhet.

Az ET News úgy tudja, hogy a Note beszántásával a Samsung a megfizethetőbb modelljei, valamint a vártnál sikeresebb hajtogatós újdonságai, a Z Fold3 és a Z-Flip3 számára szabadíthatja fel a gyártókapacitásait. Az utóbbiak kategóriájából 2022-ben állítólag már 13 milliót terveznek leszállítani a koreaiak, ami jócskán túlszárnyalná a Note 9,7 milliós tavalyi eladásait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.