Hirdetés

Hamarosan beköszönt az AMOLED-kijelzők utódja



|

A következő 5 évben legalább 100 százalékkal nő majd a sokoldalú miniLED-ek és microLED-ek piaca.

Hirdetés

Egyre jobban feltörnek a piacon a miniLED-ek és a microLED-ek, amelyeknek számos előnye van a többi megoldáshoz képest - még a csúcskategóriás AMOLED-panelekhez képest is. 

Hirdetés

A Reportlinker legutóbbi jelentése szerint a következő-generációs megoldások piaca 5 éven belül már 6 millió amerikai dollárt ér majd. Ez nem hangzik soknak, ugyanakkor a tippek szerint éves szinten 147 százalékos növekedésre lehet számítani a szektorban. 

A miniLED-ek és a microLED-ek ráadásul már a valóságban is léteznek, és a Sony is villantott már 16K-s microLED-panelt, hogy megmutassa, mire képes a technológiával. 

Az új kijelzőtechnológia eljuthat a tévék és az okostelefonok piacára, de mivel a miniLED-ek és a microLED-ek nagyon sokoldalúak, ezért akár a világítás és az autóipar területén is felhasználhatják ezeket. Állítólag főleg Amerikában, Délkelet-Ázsiában és az Egyesült Arab Emírségekben lehet felkapott ez a technológia a következő évek során. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.