Hirdetés

Hamarosan beszélni is lehet a Radeon videokártyákhoz



|

Rövidesen megérkezik a Radeon Software Adrenalin 2019 Edition, ami hangalapú vezérlést biztosít majd az AMD grafikus vezérlőkhöz.

Hirdetés

Az AMD a Radeon Software Adrenalin 2019 Edition előkészítésén dolgozik, így az hamarosan megjelenik. Vagyis az AMD tartja magát a szokásaihoz, és az év vége felé teszi elérhetővé a szoftverét, ami tele lesz új funkciókkal. A VideoCardz megtudta, hogy mire számíthatunk. 

Hirdetés

Jön például a hangalapú vezérlés a videokártyákhoz, amikre a mikrofon figyel majd. Eleinte angol és kínai nyelveken lesz használható, és hangutasítással, az egér és a billentyűzet elengedése nélkül lehet majd, közvetlenül a játékokból készíteni a képernyőképeket, felvételt vagy streamelést kezdeményezni a ReLive használatával, állítani a fényerőt, kontrasztot és egyéb tulajdonságokat. A felbontás váltása, képernyő forgatása is megoldható lesz hangutasítással. 

Elvileg jön majd az egykattintásos tuningopció is, ami hasonlít, mint az NVIDIA Turin OC Scannere. Ez nem csak a GPU órajelét turbózza fel, de a videomemóriát is. A driverek az automatikus alulfeszültségi értékeket is támogatják, vagyis számos jelenlegi Radeon kártya lehet energiatakarékosabb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.