Hirdetés

Hamarosan csak az új Skype-ot használhatod



|

A Microsoft hamarosan megszünteti a Skype 7 támogatását, szeptembertől asztali gépen sem lehet majd használni a régi verziót.

Hirdetés

A Microsoft kiadta a Skype 8 frissített verzióját az asztali felhasználóknak, és arra bátorítja őket, hogy mielőbb térjenek is át erre. Szeptembertől ugyanis a Skype 7-et nem lehet majd használni asztali gépen többé. 

Hirdetés

Ami azt illeti, az óriás az új dizájnt már tavaly bevezette, azonban meglehetősen felemás fogadtatásban részesült az új Skype. A mostani bejelentéssel viszont teljes mértékben elkötelezte magát az új változat mellett a Microsoft. 

A legújabb Skype támogatja a fotók, videók és maximum 300 MB-os fájlok drag-and-drop alapú megosztását, az ingyenes csoportos videohívásokat és a képernyőmegosztást, maximum 24 emberig. 

A Microsoft az új verzióra Skype 8.0 néven hivatkozik, azonban a július 16-i kiadás verziószáma 8.25.05. 

A redmondi csapat dolgozik a Skype 8 ipades kiadásán is, az olvasási visszaigazoláson és a végpontok közötti titkosításon. Szintén izgalmas újítás lesz a hívásrögzítési funkció. 

A Skype a FaceTime, Facebook Messenger, WhatsApp és Viber előretörésével kissé háttérbe szorult, de azért még mindig van nagyjából 300 millió havi aktív felhasználója. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.