Hirdetés

Hamarosan egymilliárd eszközön van rajta a Google Assistant



|

A Google 2018-hoz képest megduplázza azon eszközök számát, amelyeken rajta van a Google Assistant.

Hirdetés

A CES-en óriási figyelem jut az asszisztenseknek és az okoshangszóróknak, így aztán nem meglepő, hogy a Google és az Amazon is előszeretettel villogtatja Las Vegasban az ezekkel kapcsolatos termékeket, híreket. 

Hirdetés

A Google szokás szerint ezúttal is lenyűgöző eredményeket tett közzé. A cég szerint 2018-ban még segítőkészebb lett az asszisztense. Az óriás jóslata szerint a hónap végére a Google Assistant egymilliárd készüléken lesz világszerte elérhető. Pedig tavaly májusban még "csak" 500 millión volt rajta. 

Bár a Google okoshangszórói egyre jobban fogynak, valószínűleg leginkább androidos okostelefonokon van és lesz rajta az asszisztense. Ennek ellenére nagy mérföldkőről van szó, és szükség volt hozzá arra, hogy az utóbbi időben a szolgáltatás sokat fejlődjön és bővüljön. Az okosotthonok kezelését is kibővítette a vállalat, lépésenként segít a rendszer a főzésben, vannak okos javaslatok, jegyzetek, listák és mozijegy-vásárlás is a funkciólistán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.