Hirdetés

Hamarosan érkezhet a Samsung XCover széria legújabb modellje



|

A strapabíró okostelefon az elődeihez képest jelentősen erősebb teljesítményre lesz képes.

Hirdetés

A két évvel ezelőtt megjelent, igencsak sikeres Samsung Galaxy XCover Pro modell megjelenését követően a gyárót közel egy éve dobta piacra az XCover 5-öt, viszont azóta viszonylag keveset lehetett hallani a szériáról. Egy Google Play Console bejegyzésnek köszönhetően azonban kiderült, hogy a Samsung idén folytatja a sorozatot, és az új XCover már 2022-ben elérhető lesz.

A Samsung Galaxy XCover 6 Pro vagy XCover Pro 2 hasonlóan erős, ütésálló házat kap, mint elődei, viszont arról egyelőre nincs információ, hogy cserélhető akkumulátorral is rendelkezne, mint a korábbi XCover telefonok.

Hirdetés

A MySmartPrice értesülései alapján az XCover 6 Pro készüléket 6 GB RAM-os Snapdragon 778G processzor hajtja, ami jelentősen erősebb, mint a korábbi modellek Exynos szériás processzorai. A készülék képes két SIM-et kezelni, illetve a Qualcomm FastConnect 6700 rendszere működik benne.

A korábbi szivárogtatások szerint a dizájnban fontos szerepet játszik a telefon strapabírása és az ütésállás, illetve várhatóan lesz egy 3.5 mm-es port is a készüléken. A megjelenési dátum egyelőre nem ismert, azonban a Google Play Console felületén megjelent adatok alapján számíthatunk arra, hogy még idén elérhető lesz a Samsung Galaxy XCover 6 Pro.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.