Hirdetés

Hamarosan érkezik a Huawei P11



|

A várakozások szerint az idei MWC-n debütál a Huawei következő csúcskészüléke, és már az első negyedévben piacra is kerül.

Hirdetés

Nem is olyan régen arról hallottunk, hogy a Huawei P11 kijelzője az iPhone X-et másolja majd, illetve arról is szóltak a pletykák, hogy az új zászlóshajó már triplakamerás lesz, 40 megapixeles Leica rendszerrel és 5x-ös hibrid zommal. 

Hirdetés

Roland Quandt forrásai szerint a Huawei P11-re már nem kell sokat várnunk, az a 2018-as MWC kiállításon mutatkozik be, éppen olyan menetrend szerint, mint tavaly a P10. Az MWC-t Barcelonában rendezik, február 26-án nyitja a kaput a kiállítás. 

Elvileg a Samsung is nagyjából akkor mutatja be a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ modelleket. Quandt szerint a Huawei egy karácsonyi eseményt is rendez Németországban, ahol izgalmas új termékeket demózik majd 2018-ra. A hangsúly a kamerán és a mesterséges intelligencián lesz. 

Kitért továbbá arra is, hogy az MWC-s bemutatót követően valamikor az első negyedévben kerül a boltokba a P11. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.