Hirdetés

Hamarosan fontos változás érkezik a Google üzenetek appba



|

Külsős üzenetváltós programokra fog hasonlítani a Google üzenetek alkalmazása.

Hirdetés

A Google üzenetek alkalmazása az Android egyik legmeghatározóbb eleme, ami számos gyártó készülékén ott figyel, rögtön a dobozból kivéve. A program már most is több RCS funkciót támogat (amit előszeretettel dörgölnek az Apple orra alá), a jövőben pedig a vállalat tovább bővíti, hogy egy igazi alternatívát kínálhassanak azoknak, akik nem kedvelik a harmadik féltől származó szoftvereket, mint például a Telegram, a WhatsApp vagy a Viber.

Hamarosan saját profilunk lehet, a személyre szabás lehetőségét ugyanis sokan keresik ezekben a programokban.

Hirdetés

Az egészről egy Reddit-felhasználó, seeareeff rántotta le a leplet, ő osztott meg egy képernyőfotót, amin az üzenetek alkalmazás profil szekciója látható. Itt lehetősége lesz a felhasználóknak a profiljuk megosztására, különböző értesítéseket állíthatnak majd be, illetve a láthatóság is kapcsolható.

A forrás arra is felhívta a figyelmet, hogy már az Android beállításai is árulkodnak, már ott is megtalálható egy profil opció, ami az üzenetek alkalmazással van kapcsolatban. Régi tartozását pótolja a Google, már ha tényleg azt szeretnék, hogy a gyári opció képes legyen felvenni a Signal, a WhatsApp, a Telegram és a többiekkel a versenyt.

A profiloknak köszönhetően a jövőben könnyebbé válik a beszélgetőpartnerek azonosítása a közös üzenetváltásokban, optimális esetben ugyanis itt helyet kaphat majd egy rövid bemutatkozás, elhelyezhetők kiegészítő információk és természetesen mindenki állíthat be saját profilképet is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.