Hirdetés

Hamarosan fordítani is tud a Facebook Messenger



|

Automatikusan fordítja majd az üzenetváltásokat az alkalmazás, de sajnos eleinte csak két nyelvet támogat.

Hirdetés

A Facebook egyik hasznos és praktikus kényelmi funkciója, hogy képes automatikusan lefordítani a bejegyzések alatt látható hozzászólásokat. Ez a funkció hamarosan megérkezik a Messengerbe is. 

Hirdetés

A CNET értesülései szerint elsőként Amerikában és Mexikóban válik elérhetővé az új funkció, és ennek jegyében értelemszerűen csak angol és spanyol nyelvet támogat majd. 

Az M Translations funkciót még az idei F8 fejlesztői konferencián mutatták be, és része annak az M Suggestionsnek, ami az AI csomagban van. Ez teszi lehetővé a Messengerben a gyors válaszok elküldését vagy a platformon keresztüli foglalásokat. 

Az új funkció hasonlóan működik, mint a Facebookon. Ha egy angol nyelven beszélő felhasználó spanyol üzenetet kap, akkor a Messenger megjelenít egy felkérést, amelyre kattintva lefordítja a szöveget. Mindez oda-vissza működik a nyelvek között. A közeljövőben újabb és újabb nyelveket támogat majd a Messenger fordítója. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.