Hirdetés

Hamarosan használat közben is frissülnek az androidos appok



|

Már tesztelnek egy új API-t, ami lehetővé teszi, hogy frissítés közben is tovább használjuk az androidos appokat.

Hirdetés

Készül egy új Android API, ami lehetővé teszi az androidos felhasználók számára, hogy akkor is tovább használjanak egy appot, ha az éppen frissül. Az In-app Updates API-t jelenleg is tesztelik a korai hozzáférésű partnerekkel, és hamarosan minden fejlesztő megkapja. 

Hirdetés

A fejlesztők két opcióból választhatnak. Az egyik az, hogy teljes képernyős frissítést kérnek, aminél a felhasználó nem tudja tovább használni az appot, amíg a frissítés be nem fejeződik. 

A másik opció sokoldalúbb, és lehetővé teszi, hogy a folyamatban lévő frissítés mellett is tovább legyen használható egy alkalmazás. A frissítési flow testre szabható, hogy olyan legyen, mintha eleve az app része lenne. Az API mindent eszközt is blokkot a fejlesztők kezébe ad, ami szükséges. 

Az sajnos nem derült ki, hogy pontosan mikor válik elérhetővé az új API, és mely appokban találkozunk először az újítással. Az viszont biztos, hogy az androidos fejlesztők nagyon lelkesek az összehajtható képernyők támogatása kapcsán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.