Hirdetés

Hamarosan hódíthat a OnePlus Warp Charge



|

A OnePlus kénytelen volt nyugdíjazni a Dash Charge fantázianevet, de hamarosan megérkezik a Warp Charge.

Hirdetés

A OnePlus már a 2016-os OnePlus 3 óta saját gyorstöltési rendszert alkalmaz, amelyet eddig Dash Charge néven ismertünk. A megoldás villámgyors, és bár nem a leggyorsabb a világon, a legtöbb gyártót lekörözi töltési sebességben a OnePlus. 

Hirdetés

Természetesen a kínai gyártó igyekezett levédetni a Dash Charge fantázianevet, azonban idővel gondjai adódtak. A Bragi és az Amazon Európában egyaránt igényt tartott a Dash névre, és mindkét cég szerint megtévesztő lenne, ha a OnePlus használhatná azt. 

Mindezek miatt a OnePlus bejegyzési kérelmét Európában visszadobták, azóta pedig a Dash Charge név mindenhonnan eltűnt. A OnePlus azonban kitalált egy megoldást. 

A kínai vállalat leváltja a gyorstöltési rendszerének nevét. Ezt hamarosan Warp Charge néven ismerhetjük majd, az elnevezés ott lesz az adaptereken, a kábeleken és a vezeték nélküli töltőkön is. Azt persze nem tudni, hogy pontosan mikortól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.