Hirdetés

Hamarosan indul az új Huawei csúcslapka gyártása



|

Szeptemberben kezdődik a 10 nm-es Kirin 970 chip sorozatgyártása - ez kerül a Huawei Mate 10-be.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Huawei Mate 10 valódi szörnyeteg lesz, és az sem titok, hogy a tavalyi Kirin 960-as SoC a mai napig képes megizzasztani a Snapdragon 835-öt, a mindennapi teljesítményben és a kezelőfelület gördülékenységében pedig a Mate 9 és a P10, P10 Plus általában még a Pixeleket is leveri. Éppen ezért lesz érdekes, hogy mit hoz össze a Huawei a Kirin 970-nel. 

Hirdetés

A 10 nm-es chip a hírek szerint már szeptemberben sorozatgyártásba kerül - a Huawei a TSMC-t bízta meg a feladattal, amely az utolsó problémákat is megoldotta a technológiával kapcsolatban. Ennek hála lesz elég lapka a Huawei Mate 10 várhatóan októberi bemutatójára. 

A Kirin 970 elvileg megtartja azt a Cortex-A73/A53 architektúrát, amit a Kirin 960 kínált, de a GPU részlegen nagy fejlődés lesz, akár 12 maggal is számolhatunk. Nem lenne meglepő, ha a Kirin SoC ismét lekörözné a Qualcomm aktuális csúcsmegoldását. 

A Huawei Mate 10 a kivételes lapkakészlete mellett a JDI 6 hüvelykes, Full Active LCD-kijelzőjét kaphatja meg, gyakorlatilag keretek nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.