Hirdetés

Hamarosan indulhat az 5G-s iPhone SE gyártása



|

Egy friss szivárgás egész pontos menetrendet vázolt fel a készülék piaci rajtja kapcsán.

Hirdetés

Hónapok óta özönlenek a pletykák arról, hogy az Apple már az idén frissítheti legolcsóbb mobilját, az iPhone SE-t, amely így két év után kaphat új változatot. Mivel mindkét elődje tavasszal mutatkozott be, ezért a 2022-es modell érkezése is ekkor valószínűsíthető, amit nemrég a megbízhatóbb elemzők közé sorolt Mark Gurman is megerősített.

Gurman jelentése márciusi leleplezést jósolt, most pedig egy újabb szivárogtatás igyekszik felvázolni a menetrendet, ugyancsak tavaszi rajtról árulkodva.

Hirdetés

A kijelzőipari bennfentes Ross Young arról posztolt a Twitteren, hogy még ebben a hónapban elindul az immáron 5G-vel felvértezett iPhone SE paneljeinek gyártása, magukat a készülékeket pedig márciusban kezdhetik összeszerelni. Ross ezért a bemutatót és a szállításokat is április végére-május elejére várja.

Ez a menetrend ugyan pesszimistább Gurman előrejelzésénél, de nagyjából még beleférne a korábbi sormintába, a 2016-os SE ugyanis március 31-én, a jelenlegi verzió pedig április 24-én került boltokba a maga idejében.

Habár sokan reménykednek egy teljesen új, vagy az iPhone 11-et  idéző kialakításban, az "SE 2022" esetében eddig az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy az Apple kitart az iPhone 6-tól megörökölt 4,7 hüvelykes dizájn mellett. Ennek tükrében viszont nagy kérdés, hogy vajon tényleg kapunk-e 5G-t, a retró házba ugyanis nem fér túl izmos aksi, amit már a jelenlegi SE-ben is megszenved az üzemidő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.