Hirdetés

Hamarosan jön az Android 9 Pie a Huawei csúcskészülékekre



|

A bétaprogram már elindult, elsőként a P20-as széria kapja meg az új Android rendszert és az új EMUI kezelőfelületet.

Hirdetés

A Huawei a múlt hónapban indította el az Android 9 Pie bétaprogramot, összesen 9 okostelefonjához. A gyártó azt is megerősítette, hogy elsőként a P20-as széria kapja meg az új rendszert és az új EMUI 9.0 kezelőfelületet. Ezután a Mate 10 sorozat jön. 

Hirdetés

A jelek szerint a Huawei tudja tartani a menetrendet, és már készül az Android 9 Pie globális közzétételére. Ez már a héten elkezdődhet. A WiFi Alliance számos Huawei készüléket hitelesített az új rendszerrel. 

Konkrétan a Huawei P20, P20 Pro, Mate 10 és Mate 10 Pro modellekről van szó. Nem túl meglepő módon az inkább középkategóriás P20 Lite és Mate 10 Lite még nincs a listán, azok legfeljebb a második hullámba férnek bele. 

A Huawei ezt követően a Mate 10 Porsche Design, Mate RS Porsche Design, Honor 10, Honor V10 és Honor Play készülékeire is kiadja az Android 9 Pie-t. Természetesen a frissítések elindítása után időbe telik, mire mindenkihez eljut a csomag. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.