Hirdetés

Hamarosan könnyebb lesz elrejtőzni a WhatsAppon



|

Vagy legalábbis több lehetőséget kapunk rá.

Hirdetés

Nemrég adtunk hírt róla, hogy a WhatsApp nagyban megkönnyítette az Android és az iOS közötti váltást, most pedig egy újabb kényelmi funkcióról szól az aktuális pletyka.

A Whatsapp-hírekre specializálódott WABetaInfo portál ugyanis kiszúrta, hogy fejlesztés alatt áll egy új opció, amellyel részletesebben is megszabhatjuk, hogy ki értesüljön az utolsó bejelentkezésünk időpontjáról.

Hirdetés

Az "Utoljára aktív" információt jelenleg senki, mindenki, vagy a kontaktjaink számára tehetjük láthatóvá, az alkalmazás iOS-es bétájában készült képernyőfotó alapján viszont a jövőben kapunk egy további beállítást is, amellyel bizonyos személyeket is kizárhatunk az értesítettek köréből.

Az új opcióval azonban csak abban az esetben bújhatunk el a kiválasztott emberek elől, ha egyébként is csak a kontaktokkal osztjuk meg az utolsó aktivitásunk időpontját.

A megoldáshoz hasonlót már a WhatsAppot birtokló Facebookon is láthattunk, ahol a bejegyzéseknél adható meg, hogy egyes ismerőseink ne láthassák őket. A szintén a Facebook családjába tartozó Messenger viszont nem kínál ilyen lehetőséget, így a WhatsApp úttörő lehet a Zuckerberg-birodalom csevegőappjai között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.