Hirdetés

Hamarosan könnyebb lesz iPhone 12-t és iPhone 12 minit szervizeltetni



|

Ha minden igaz, új szervizcsomagot vezet be a cég saját hivatalos partnereinél.

Hirdetés

Az Apple Authorized Service Provider (AASP) szervizhálózat hivatalos tagjainak kiküldött, a MacrRumorshoz is eljutott értesítés szerint rövidesen olyan új eljárást vezetnek be, mellyel a szerviztechnikusok olyan, iPhone 12-vel és 12 minivel kapcsolatos problémákat is ki tudnak majd javítani, amiket idáig készülékcserével lehetett csak orvosolni.

Ide fognak tartozni olyan esetek, mint például a Face ID-vel és az alaplappal kapcsolatosak, az is, ha nem kapcsol be a készülék, vagy épp a sérült ház, azon belül akár a törött hátlapi üveg is. Az új iPhone Rear System alkalmazásával a minősített szervizek bármilyen alkatrészt cserélni tudnak az eszközön, kivéve a hátlapi kamerát vagy a kijelzőt, amiknek emiatt hibátlanul kell működnie.

Hirdetés

Lépését a cég természetesen a 12-es család leleplezésekor ismertetett, környezetvédelem iránti elkötelezettségével indokolja. A 12 Pro és 12 Pro Max modelleket egyelőre nem érinti az újítás.

Az Apple azt ígéri, minden olyan országban elérhető lesz az új javítási módszer, ahol iPhone 12-t és 12 minit árulnak, méghozzá február 23-tól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.