Hirdetés

Hamarosan könnyen átrajzolhatjuk majd a Google Térképet



|

Valami hiányzik? Nem ott van, ahol a térkép jelzi? Semmi baj, megoldjuk!

Hirdetés

A Google Térkép az egyik legjobb navigációs szoftver, de lehetnek kisebb hibák benne: való életbeli változások, amiket még nem regisztráltak, utak, amik frissen épültek, forgalmi szabályok, melyek nemrég léptek életbe. A Google mostantól három új funkcióval próbál segíteni, hogy akár mi magunk is könnyen javíthassunk a szolgáltatáson.

Az első egyelőre minket nem érint, csak az Egyesült Államok androidos felhasználói számára lesz elérhető, ők viszont jövő hónaptól kihívások által motiváltan értékelhetik az egyes helyeket, frissíthetik a nyitvatartási információkat és elérhetőségeket.

Hirdetés

A második, szintén mérsékelten érdekes újítás, hogy friss fotókkal jelenthetünk helyzetet, anélkül, hogy értékelést fűznénk melléjük. Így a felhasználók láthatják, milyen állapotban van egy adott hely épp, mennyire telített adott időpontban.

A legjobb viszont az, hogy berajzolhatjuk az utakat. Az egyelőre csak böngészőből elérhető funkcióval egyszerűen vázolhatjuk fel a Google Térkép által nem ismert útvonalakat, átnevezhetjük az utakat, törölhetjük azokat, amik esetleg ideiglenesen vagy soha többé nem járhatóak. Ez a következő hónapok során nyolcvan országban fog működni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.