Hirdetés

Hamarosan közvetlenül szerkesztheted az Office-fájlokat a Google Dokumentumokban



|

A Word-, Excel- és PowerPoint-fájlok rövidesen natív módon is szerkeszthetővé válnak a Google Dokumentumokban.

Hirdetés

A Microsoft Office-dokumentumok szerkesztése elég kellemetlen feladat a Google Dokumentumokban. Megnézni könnyedén meg lehet ezeket, de ha már szerkeszteni akarjuk, megjegyzést beírni vagy együttműködni, akkor először át kell azokat konvertálnunk a Google formátumába. 

Hirdetés

Ez most szerencsére változik. A Google bejelentette, hogy natív módon is szerkeszthetővé teszi a Word-, Excel- és PowerPoint-fájlokat, így a .docx, .xls és .ppt kiterjesztésű dokumentumokat. Így valós időben lehet majd együttműködni a Google Dokumentumokon keresztül. 

A Google később azt is elárulta, hogy az üzleti verzió mellett az átlagfelhasználók számára elérhető szolgáltatás is frissül, vagyis mindenki élvezheti majd ezt az újítást. Elvileg a frissítést már ebben a hónapban élesítik. 

A Google Dokumentumok így a .doc, .docx, .dot, .xls, .xlsx, .xlsm, .xlt, .ppt, .pptx, .pps és .pot fájlokat is támogatja majd, ráadásul a létrehozás és együttműködés a Dropbox Business segítségével is megoldható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.