Hirdetés

Hamarosan lejár az Apple-nél Tim Cook megbízatása



|

2021 végén jár le a jelenlegi ügyvezető Tim Cook tízéves megbízatása - ettől persze még nem valószínű, hogy távozna.

Hirdetés

Tim Cook, az Apple ügyvezetője jövőre lesz 60 éves, és ezzel egyszerre 2021 végén lejár a tízéves megbízatása is az Apple élén. Ez lehetőséget ad számára, hogy más vállalathoz igazoljon vagy akár nyugdíjazza magát, ugyanakkor a szakértők szerint nem valószínű, hogy távozna az Apple éléről. Tim Cook 10 éves szerződése alatt igen sok dolog történt az Apple-nél, csak a termékek szintjén megérkezett az AirPods vagy az Apple Watch, az egyre nagyobb iPhone-ok; a cég hatalmas erőkkel állt rá az előfizetéses szolgáltatásokra, valamint ösztönözte a fejlesztőket is ugyanerre. 

Hirdetés

Az Apple-nek rengeteg pénze van, és az igazgatói is hatalmas összegeket kerestek az elmúlt években. Tim Cook 2019-ben konkrétan 133 millió dollárt, tehát több mint 41 milliárd forintot kapott - ebben a fizetése mellett a bónuszok és a részvénydíjak is szerepelnek. 

Az Apple-nek a jövőre vonatkozóan is bőven vannak tervei, amellett, hogy még jobban rágyúr a havidíjas, előfizetéses szolgáltatásokra - ezekkel, és a jól célzott eszközökkel pedig egy olyan kört alkothat, amelyeknek hála ha valaki egyszer belecsöppen az Apple világába, akkor még több Apple terméket vásárol. Egyszer pedig talán Apple AR-szemüveget vagy Apple autót is lehet majd venni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.