Hirdetés

Hamarosan már nem kell fizetni a Zoom egyik leghasznosabb kisegítő lehetőségéért



|

Ha valaki nem tud rá várni, akár már most is kérvényezheti a hozzáférést a szolgáltatás ingyenes verziójához.

Hirdetés

A Zoom idén ősztől kezdve mindenki, tehát nemcsak fizető felhasználói, hanem a platformot ingyen használók számára is elérhetővé teszi a beszélgetések élő feliratozását - jelentette be a héten a cég.

Ha valakinek már most szüksége lenne a szolgáltatás Live Transcription funkciójára az ingyenes verzióhoz, az akár ma is kérvényezheti azt külön űrlapon. Igaz, a Zoom ezek feldolgozásához mindenki türelmét kéri, merthogy elég nagy érdeklődésre számítanak e téren.

Hirdetés

A Zoom mesterséges intelligencia alapú, automatikus élő feliratozása ugyebár egyáltalán nem új kisegítő lehetőség, ám az eddig csupán a fizetős verzióban volt elérhető, az ingyenes változatban csak manuálisan, esetleg külsős szolgáltatás használatával lehet feliratozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.