Hirdetés

Hamarosan megszűnik a Google Pixel 2 mobilok támogatása



|

Három új Android érkezik rendszerint a Google Pixel mobiljaira, mindez pedig azt is jelenti, hogy idén decemberben megszűnik a Pixel 2 széria támogatása.

Hirdetés

A Google a múlt hónapban frissítette a Pixel mobiljait Android 11-re, ezt a Pixel 2 és a Pixel 2 XL készülékek is megkapták, a napokban pedig a legújabb biztonsági javítás is megérkezett ezekre a gépekre. Ez volt azonban az utolsó előtti, a Pixel 2 széria ugyanis decemberben kapja meg a legutolsó frissítését.

Három év elteltével lejárt ezen modellek támogatása, és a Google már csak egy utolsó csomagot ígért meg az időkereten felül. A 2017-es Pixelek tehát decemberben frissülnek utoljára, utána már hiába nyomkodjuk a frissítés gombot.

Hirdetés

A Google számára a Pixel 2 és a Pixel 2 XL mobilokat még az HTC és az LG gyártották, és alapvetően mindkettő sikeresnek bizonyult. Snapdragon 835 chipet, 4 GB RAM-ot és 64/128 GB tárhelyet kaptak, és úttörők voltak a számításalapú fotózás terén a maguk idejében.

A Google a mobilpiacon hatalmas veszteségeket könyvelt el az utóbbi egy évben, ezért is történt az, hogy a Pixel 5 és a Pixel 4a 5G jóval ártakarékosabb készülékek lettek, mint a termékcsalád korábbi tagjai. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.