Hirdetés

Hamarosan megtudod, hogy mennyit Facebookozol naponta



|

A Facebook hamarosan a felhasználói tudtára adja, hogy mennyi időt töltenek egy nap a közösségi oldalon.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a Facebook hamarosan a felhasználói tudtára adja, hogy egy nap mennyi időt töltenek el a közösségi oldalon. A funkció igazából már most benne van az app kódjában, de egyelőre nincs engedélyezve. A Facebook továbbra is dolgozik rajta, hogy az teljes pompájában debütálhasson. 

Hirdetés

A közösségi oldal megerősítette a TechCrunch-nak, hogy jelenleg is aktívan dolgoznak ezen az újításon, ami a Your Time on Facebook nevet kapja. Azt mutatja majd meg számos statisztika formájában, hogy a felhasználók egy nap mennyi időt töltenek el a Facebookon, illetve átlagosan mennyi időt töltenek előtte hetente. 

Az újítás része lesz az a napi emlékeztető is, amivel beállíthatunk egy napi korlátozást a Facebookozáshoz. Ha elértük a limitet, megjelenik az értesítés, illetve egy parancsikon az értesítési beállítások módosításához. 

Az újítás Androidra és iOS-re is eljut, de azt továbbra sem tudni, hogy pontosan mikor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.