Hirdetés

Hamarosan olcsó mobillal szolgál a OnePlus



|

Pete Lau ügyvezető maga erősítette meg a régóta terjedő pletykákat: újra lesz kedvező árú OnePlus mobil.

Hirdetés

Bár ár-érték arányban és minőségben továbbra is remek okostelefonokat gyárt, a vállalat alaposan felbosszantotta a rajongóit a OnePlus 8 szériával a készülékek minden eddiginél magasabb vételára miatt. Az olcsó OnePlus mobil pedig a pletykák ellenére elmaradt, pedig folyamatosan emlegetik a OnePlus Z-t. Pete Lau ügyvezető egy interjúban maga erősítette meg, hogy a pletykák igazak, és tényleg lesz újra olcsó OnePlus okostelefon. 

Hirdetés

Ezzel egyszerre kiderült, hogy új termékkategóriában is gondolkodik a gyártó (régebben okosórát, mostanában vezeték nélküli fülhallgatót emlegetnek). A OnePlus elárulta azt is, hogy az olcsó újdonságokat Indiában dobják piacra, és azt reméli, hogy később Európába is eljutnak ezek. 

Fontos megjegyezni, hogy aki olcsó csúcsmobilban reménykedik, annak mérlegelnie kell a piaci körülményeket, az egyre emelkedő alkatrészárakat, a megdrágult Qualcomm csúcslapkát és azt a tényt, hogy a OnePlus mostanra befutott. A legjobbért tehát lehet, hogy továbbra is közel 1000 eurót kell majd adni, de hamarosan legalább olcsóbb alternatívát is kínálhat a gyártó (még ha nem is olyan csúcsmobilt, mint remélnénk). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.