Hirdetés

Hamarosan Oreót kap a Huawei Mate 9



|

A Geekbench-en már felbukkant egy Mate 9, amely Android Oreo rendszert futtatott.

Hirdetés

Már áprilisban is felbukkant a hír, hogy a Huawei a Mate 9 következő nagy frissítésén dolgozik. Ugyan a Google csak később adta ki az Oreo rendszert, a kínai cég a korai buildeket is tesztelte a legutóbbi zászlóshajóján. 

Hirdetés

Nemrég pedig felbukkant a Geekbench adatbázisában egy Huawei MHA, vagyis egy Mate 9, amely már Android 8.0 Oreót futtatott. A Mate 9 volt a Huawei első készüléke, amely Android 7.0 Nougattal jelent meg, és a Mate 10 lesz az első, amin már Android 8.0 Oreo fut. 

Sajnos konkrét időpont vagy ígéret még nincs a frissítés érkezésével kapcsolatban, de a Geekbench-en látottak arra utalnak, hogy már nem kell túl sokat várni a csomagra. 

A Huawei Mate 10 október 16-án mutatkozik be, és már rengeteg izgalmas dolgot tudunk róla

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.