Hirdetés

Hamarosan özönlenek a keret nélküli kijelzős okostelefonok



|

A Meizu állítólag 2018-ban hozza el a keret nélküli okostelefonját. Valószínűleg nem ez a gyártó lesz az egyetlen.

Hirdetés

Miközben megoszlanak a vélemények arról, hogy az iPhone 8 kijelzője mennyire lesz keret nélküli, addig a Samsung Galaxy S8 és az LG G6 dizájnja egyértelmű bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a gyártók rövidesen keret nélküli képernyőkkel szerelnék fel a mobiljaikat. 

Hirdetés

Természetesen nem csupán néhány óriásról van szó, a kisebb riválisok is gőzerővel dolgoznak a hasonló termékeken. A pletykák és a renderelt anyagok szerint a Meizu az elsők között lesz, amely keret nélküli kijelzővel dob piacra okostelefont. 

Erre persze egy kicsit még várnunk kell, a készülék 2018-ban érkezhet meg. Jack Wong, a Meizu elnöke nemrég arra utalt, hogy bár létezik ilyen eszköz, idén még másra koncentrálnak. 2018-ban azonban 15 éves lesz a cég, az alkalom kapcsán pedig formabontó dizájnnal készülnek, amit az Apple és a Samsung is megirigyelhet majd. 

A GizmoChina szerint a Qualcomm legjobb aktuális lapkakészletét használja majd az új okostelefon, és kb. 580 dollárért lesz vihető. A Meizu megoldása kerámiaházat kap, és minőségibb kijelzőt, mint a Xiaomi Mi Mix. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.