Hirdetés

Hamarosan praktikus új funkcióval bővülhet a mobilos YouTube



|

A cég szeptember 1-ig teszteli a lehetőséget, majd utána dönt a globális bevezetésről.

Hirdetés

Továbbra is fejleszti a YouTube a mobilapplikáció lehetőségeit, és miután július óta már az iPhone felhasználók számára is - korlátozottan ugyan, de - elérhető a kép a képben funkció, ezúttal egy globális változtatás tesztelnek a vállalat szakemberei.

A YouTube Premium előfizetői számára ugyanis kipróbálható nagyítási lehetőség, amit a felhasználók egy része már régóta hiányol az applikációból. A tesztidőszak egész nyáron tart, a YouTube szeptember 1. után módosít a funkción a felhasználók visszajelzései alapján.

A tesztlehetőség nincs földrajzi elhelyezkedéshez kötve, így a magyar Premium előfizetők is élhetnek vele. A Beállítások menüben az Új funkciók kipróbálása résznél kell bejelölni a nagyítás és kicsinyítés funkciót.

Hirdetés

Az aktiválás után nem biztos, hogy rögtön elérhető lesz, de utána már kedvünkre nagyíthatjuk a videókat, és akár nyolcszorosára is kiemelhetünk részleteket.

A YouTube a tesztidőszak alatt folyamatosan rögzíti a felhasználói visszajelzéseket, ezek alapján pedig a fejlesztők még módosíthatnak a nagyítás lehetőségein. A végleges verzió bevezetési dátuma egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.