Hirdetés

Hamarosan sokkal kényelmesebb lesz a YouTube használata



|

Gyorsabban ugorhatunk majd videók azon pontjához, ami igazán érdekes.

Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt vezette be a YouTube a fejezetekre bontást, így a tartalomgyártók időkódokkal megadhatják, videóikban mely ponton mi látható épp, a felhasználók pedig gyorsan ugrálhatnak a szegmensek között. Néhányan kerülik ezt a megoldást attól tartva, hogy kárba vész a munkájuk, de még így is elegen használják, hogy érdemes legyen foglalkozni vele.

A közeljövőben a videómegosztó átdolgozza a keresést, így sokkal könnyebben és gyorsabban megtalálhatjuk a minket érdeklő információkat, tartalmakat.

Hirdetés

Az egyik leghasznosabb eszköznek köszönhetően már a találatoknál láthatjuk majd az egyes fejezeteket, így a videó minket leginkább érdeklő pontjára ugorhatunk (aminek a szponzorok bizonyára nem fognak annyira örülni, de kis kreativitással lehet ezt úgy csinálni, hogy átmenjen az üzenetük, és a felhasználók is jó élményben részesüljenek). Azt még nem tudni, hogy a funkció mely platformokon lesz elérhető.

Az viszont biztos, hogy a mobilappokban megjelenik a videók előnézete, kis részleteket láthatunk majd az egyes anyagokból. Azt is bejelentették, hogy az automatikus fordítás YouTube-on is elérhető lesz, a címek lefordítva, a felhasználó által választott nyelven jelennek majd meg, amennyiben nincs elég releváns tartalom a beállított nyelven. Ezt még tesztelik Indiában és Indonéziában, a felhasználói visszajelzések függvényében módosítgatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.