Hirdetés

Hamarosan teszteli a Galaxy S11 periszkópkameráját a Samsung



|

A jövő évi csúcsmobil különlegességét jelenti majd a 100 megapixeles fő szenzor mellett az 5x-ös zoomra képes periszkópkamera is.

Hirdetés

Dél-koreai jelentések szerint a Samsung hamarosan elkezdi tesztelni azt a periszkópkamerát, amit a Galaxy S11 csúcsmobilokba épít be. A gyártást a dél-koreai MecaTech Systems végzi. 

Hirdetés

A teszthez használt foglalatokat a hardver utolsó ellenőrzéséhez használják majd, mielőtt a gyártó leszállítja a végleges komponenseket. 

A pletykák szerint a Galaxy S11 széria egyik különlegességét a megújuló kamerarendszer jelenti majd. Ez 5x-ös optikai zoomot hozó periszkópkamerát ígér, de a fő szenzor is érdekes lesz, 108 megapixeles felbontással dolgozik majd. Ez utóbbi a Samsung Electro-Mechanicstól származna. 

Pletykálnak még egy spektrométerről is, aminek a segítségével egy elemzés után meg lehetne mondani az ételek kalóriatartalmát vagy az italok alkoholtartalmáról is kideríthetnénk ezt-azt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.