Hirdetés

Hamarosan újra normálisan lehet tölteni a Google okostelefonját



|

A Google rövidesen javítja a hibát, ami miatt megbénult a Pixel XL készülékek gyorstöltése.

Hirdetés

Remek dolog, ha egy okostelefonra villámgyorsan érkeznek meg a rendszerfrissítések, de annál rosszabb, ha állandóan új hibák adódnak az eszközzel. A Google Pixel XL okostelefonok tulajdonosai például az Android 9 Pie óta kénytelenek lemondani a gyorstöltésről, az ugyanis többé nem működik

Hirdetés

A Google egy darabig nem foglalkozott a problémával, később azonban információkat kért a felhasználóktól. 

A panaszok alapján hiába kompatibilisek a gyorstöltők, azokkal is csak normál vagy lassú módban töltenek az okostelefonok, erről pedig a rendszer is ad szöveges visszajelzést. A Google végül továbbította a mérnökök felé az adatokat. 

Az óriás nemrég azt mondta, hogy a problémát az Android 9 Pie frissítés okozza, és ez gátolja meg a gyorstöltést a Pixel XL-en. A sima Pixel is érintett, de a Pixel 2 és a Pixel 2 XL elvileg jól működnek (a gyári töltővel). 

A Pixel és a Pixel XL készülékek tulajdonosai elvileg heteken belül megkapják a hibajavítást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.