Hirdetés

Hamarosan visszahívhatod az elküldött üzeneteidet a Facebook Messengerből



|

Úgy néz ki, hogy tényleg törölhetőek lesznek az elküldött üzenetek a Facebook Messengeren.

Hirdetés

A Facebook már többször megígérte, hogy lehetővé teszi majd az elküldött üzenetek visszahívását, vagyis törlését a Facebook Messengerben. Eddig nem tudta beváltani az ígéreteit az óriás. A remény azonban nem halt meg, sőt: a Facebook már teszteli is az újítást. 

Hirdetés

Mindenkivel előfordulhat, hogy megbánja egy-egy üzenet elküldését. A Facebook Messengerben az elküldött üzenetek törlése jelenleg nem megoldható. A közeljövőben azonban ezek is törölhetőek lesznek a beszélgetésekből, hála egy új, speciális funkciónak. 

A kiszivárgott képernyőképek alapján a Facebook rövidesen frissíti a Messengert az új funkcióval. Ezután elegendő lesz hosszan nyomva tartani egy elküldött üzeneten az ujjunkat, majd megjelenik a törlés és a visszahívás lehetősége. Az első nálunk tünteti el az üzenetet, míg a második a címzett eszközeiről. 

A Facebook úgy állította be a funkciót, hogy csak egy bizonyos ideig lehessen visszahívni az elküldött üzenetek. Vagyis nem lehet majd bármit, bármikor törölni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.