Hirdetés

Hamarosan záporoznak az új Nokia okostelefonok



|

Akár 5 Nokia okostelefont is bemutathat az idei MWC-n a HMD Global - köztük az 5 hátlapi kamerás Nokia 9 PureView-t.

Hirdetés

A tervek szerint a HMD Global holnap, rögtön az idei MWC startja előtt mutatja be a legújabb csúcsmobilját, a Nokia 9 PureView-t. Sok hónapnyi találgatás és szivárgás után végre megérkezik az 5 hátlapi kamerával szerelt készülék. Ishan Agarwal forrásai szerint azonban ez csak a jéghegy csúcsa. 

Hirdetés

A Nokia 9 PureView-t egy új középkategóriás modell is kísérheti, elvileg ennek a neve Nokia 4.2 lesz. Erről nagyon keveset tudni, de állítólag feketében és rózsaszínben is jön. Ha a neve utal a tudására, akkor valószínűleg a Nokia 5 és 3 szériák között jelent majd átmenetet. 

A napokban debütál továbbá a Nokia 3.2 is, ami a tavalyi Nokia 3.1-et váltja, frissített chippel, elvileg a Snapdragon 439-cel. Ez feketében és ezüstben lesz majd kapható. 

A belépőszinten a Nokia 1 Plus jöhet, aminek a neve talán Nokia 1.2 lesz. Ez a készülék 5 hüvelykes kijelzőt ad majd, MediaTek lapkával, Android Go Pie Edition rendszerrel és 1 GB RAM-mal. Ez fekete, kék és piros színekben lesz vihető. Szintén az MWC-re várható a következő-generációs Nokia 6.2 is, fúrt kijelzővel és Snapdragon 632 lapkával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.