Hirdetés

Hang jöhet az LG okosórák kijelzőjéből



|

Az LG védjegyeztette Európában a Display Speaker kifejezést, és úgy néz ki, hogy az okosórák képernyője egyben hangszóró is lesz.

Hirdetés

Az LG G8 ThinQ számos érdekes újdonságot hozott magával. Az egyedi OLED-kijelzője például vibrációs technológiával hangot ad ki, így a hívásokhoz nem is kell felső hangszóró, a hang a képernyőből jön. A jelek szerint ez a technológia hamarosan az okosórák piacán is megjelenik. 

Hirdetés

Az LG Európában védjegyeztette a Display Speaker kifejezést. Ez okostelefonok hangszóróira, hangszóróként funkcionáló OLED-kijelzőkre és okosórákra utal majd. Vagyis az LG viselhető eszközei elvileg képesek lesznek hangot kiadni a képernyőn keresztül. 

Az LG G8 ThinQ-nál a csontrezgéses technológia lényege, hogy elegendő a képernyő felső felét a fülünkhöz nyomni, máris mindent hallunk az apró vibrációknak hála. Az okosóráknál vélhetően más megközelítéssel próbálkozna az LG. 

Mivel az okosórák igen kompaktak, valószínűleg időbe telik, mire az LG be tudja építeni ezekbe az új technológiát. Ez egyébként az egyik legizgalmasabb fejlesztés lehet a jövőben, hiszen akár az is elképzelhető, hogy sikerül úgy felhangosítani a technológiát, hogy normál hangszóróra többé nem is lesz szükség a mobilokon és a kisebb eszközökön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.