Hirdetés

Hang jön majd a Samsung Galaxy Note 10 kijelzőjéből



|

Az LG G8 ThinQ-nál és a Huawei P30 Prónál látott Sound on Display technológiával újít a jelentések szerint a Samsung Galaxy Note 10.

Hirdetés

Sorra kerülnek elő a képek a Galaxy Note 10 és a Galaxy Note 10 Pro kijelzőire gyártott védőüvegekről, amelyek többek között igazolták, hogy az előlapi kamerát valóban középen helyezi el a Samsung. Most pedig újabb érdekesség derült ki. 

Hirdetés

A Samsung-ügyekben mostanában különösen megbízható Ice Universe szerint azért lehetett megoldani, hogy a kijelző felső kerete szinte teljes egészében eltűnjön, mert nem lesz felső hangszóró a készüléken. 

Ez azt jelenti, hogy a Galaxy Note 10 és a Galaxy Note 10 Pro is Sound on Display technológiával újítanak - olyannal, ami korábban az LG G8 ThinQ-ban és a Huawei P30 Próban is benne volt. 

Természetesen erre konkrét bizonyítékkal még nem állt elő senki, inkább csak a képekből és védőüvegekből találgatnak a szakértők. Nem kizárt, hogy a Samsung végül valami egészen más megoldásban gondolkozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.